Du är nu inne på arkivet för mars, 2010


Slimmat Xbox 360?

 

Grabbarna bakom Kotaku har lyckats komma över den här bilden som enligt dem tydligen ska vara ett moderkort för nya Xbox 360. Kan det vara så att Microsoft nu väljer att gå i Sonys fotspår och bantar ner maskinen nått kilo eller är detta hjärnan bakom en helt ny konsol från Gates o gänget? Project Natal och nu detta.. det ser ut som om 2010 kommer bli ett bra år för Xbox 360!

Antingen är detta ett snyggt fotomontage eller så är det vad vi tror att det är! Den nya slimmade Xbox 360! Och är så fallet så får vi bara hoppas att maskinen är bättre rustad än föregångaren med ett effektivare kylsystem och förhoppningsvis en snällare prislapp. Skulle du införskaffa en slimmad Xbox eller skulle du knappt höja ena ögonbrynet? Låt oss veta med en kommentar här under!

/Fredrick


Metroid: Other M | Gameplay trailer!

Efter nästan ett år av väntan så har det ploppat upp en gameplay-trailer för nya Metroid: Other M och jag kan säga att det ser ut att kunna bli ett mycket lovande spel med bred spelvariation.
Så för oss som sitter på ett Wii är det bara luta sig tillbaka och njuta! Jag tvingar dig härmed att titta på trailern!

När spelet släpps är jag inte helt hundra på men det kommer säkerligen om inte all för lång tid!

/Fredrick


Godmorgon á la 8bit!

Godmorgon!
Dagens klipp här på Shredder är producerat av några sköna killar som kallar sig för
Rymdreglage. Spana in deras brutalt snygga musikvideo här nedan!

/Fredrick


God of War 3 | PS3

God of War 3 är sista delen i trilogin med den tämligen brutala krigsguden Kratos,
och brutalt är det! Här slits armar och huven åt höger och vänster i riktigt mytologisk anda!


God of War 1 kom 2005 och frälste då världen och om inte så frälste den i alla fall mig. Det var ner med persiennerna och fram med burkmaten, allt annat fick vänta!
Några år senare, rättare sagt 2007 kom God of War 2 med uppfräschad grafik, här hade utvecklarna SCE Santa Monica mjölkat ut den sista droppen av PS2′s prestanda, så nu när del 3 i serien kom så kunde det ju inte bli någonting annat än succé!

Jag ska dra historien kort och enkelt!
Kratos är jävligt förbannad på sin farsa Zeus! ..så nu fick ni den storyn.

Spelet är oerhört detaljerat. Om man ska slita ut ögat på en cyklop, ja då ser man hur strängen från ögat kämpar med sitt fäste i ögonhålan.
Miljöerna är fantastiska, jag hatar ordet ”Epic” för det känns som det har blivit 2010′s svar på 2009′s – ”fredagsmys”!
Men här, och enbart här så känns ordet helt rätt placerat! Det är Epic så in i helvete! Spelet har ett oerhört tempo och ibland vill man bara stanna upp och njuta av miljöerna.

Dock är jag lite kluven, mina förväntningar på detta spel var sjukt höga. Jag hade väntat mig lite större steg från PS2 till PS3. Visst har grafiken förbättrats mycket men i spelvärlden, till skillnad från filmvärlden brukar uppföljarna vara förbättringar.
Här ser jag inte direkt någon jätteskillnad från de tidigare spelen. Sen att det enbart tog 8 timmar att köra igenom känns lite snålt.
Men God of War är ett vinnande koncept och har du en PS3a så ska du detta spel i din samling!

Spana in trailern här nedan!


/Philip


Chatroulette

Sidan har ju funnits ett tag, har inte riktigt vågat mig in i matchen ännu. Jag tror de beror på alla rykten, om att, sjukt mycket människor, sitter o onanerar. Men efter att ha sett detta, finns de hopp, om ett lyckligt äktenskap mellan mig o chatroulette! Må jag slippa se kuk, sperma o annat skit, och bajs för den delen, utan mer av sånt här produktivt passionerat beetende.

/Georgios